faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Următor
Rezultatele căutării

Berivoiul Mare, exemplu elocvent de calitate!

Postat de Minciu pe 10 martie 2019
| 0

Interesul nostru este sa nu fie dezinteres!

PENTRU CA NE PASA!

SUSTINEM CALITATEA URBANISTICA, SUSTINEM STRAZILE LARGI!
Intr-un Bucuresti in care se construieste tot mai mult pe verticala si se circula doar pe orizontala, este nevoie de circulatie, este nevoie de strazi largi.
Strazile largi sunt necesare pentru accesul si manevrele masinilor de interventii. Prin circulatie buna intelegem ca ne acordam sansa la viata!

Acesta este un articol.

Face trimitere catre exemple de calitate urbanistica. 

Evidentiem/exemplificam un model de calitate urbanistica.

Cunoastem foarte bine aceasta zona.

Este foarte important sa intelegi zona de interes ca sa stii daca iti mai trebuie.

ACORDAM CONSULTANTA PENTRU OBTINEREA AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE.

Daca ati hotarat deja ca v-ar placea sa locuiti in zona numita Sisesti, nimic mai simplu.

Cautati un teren pentru o casa? Cautati o casa? 
Va invitam sa accesati website-ul nostru, www.imobiliarenord.ro.
Chiar daca stim toata zona si de foarte multi ani, pe website nu sunt prezentate toate ofertele. Ne puteti scrie criteriile dumneavoastra de cautare.

Oamenii nu mai au disponibilitatea de a citi chiar daca nevoia de informatie este tot mai mare.

In ultimii ani, internetul abunda de oferte! 

Este foarte usor sa gasesti oferte. Insa, este o reala problema sa afli raportul corect intre calitate si pret! 

Evidentiem ca aici, in teritoriul cunoscut uzual ca zona Sisesti, este o zona cu multe P.U.Z.-uri valabile,expirate, anulate. Terenurile necesita raportarea la PUG-ul Bucurestiului si la alte planuri valabile, aflarea conditiilor de construire, accese, vecinatati, apropierea/distanta de utilitati, conditiile juridice impuse de institutiile respective pentru aprobarea acestora etc. 

Pentru ca stim zona cu plusuri si cu minusuri, prezentarile ofertelor sunt sustinute sunt sub aspectul urbanistic, tehnic si juridic.


Sisesti este aparte dar nu departe. Este in Nordul Capitalei dar nu la Nord de Capitala! Zona amprentata de doua elemente din natura: padurea si lacul! Este un oras in devenire intr-un oras existent! Este sectorul 1, Bucuresti! Este nou si poate fi construit frumos!

PUZ-ul de Nord este anulat prin sentinta definitiva. Si-a creat efecte juridice si are strazi largi. Cu siguranta, chiar daca acest plan urbanistic este anulat, tot la el vom face referire intotdeauna. Urbanistic, acest PUZ a reglementat circulatiile in zona(strazi largi) si tot ce mai reglementeaza un PUZ temeinic efectuat, raportat la zona la care se aplica.

VA INSTIINTAM CA PUZ-UL COORDONATOR AL SECTORULUI 1 ESTE IN LUCRU.

IN ACEST ARTICOL EVIDENTIEM SI EXEMPLIFICAM MODELE DE CALITATE URBANISTICA.

Despre oaza urbanistica de la Berivoiul Mare= centrul zonei, nucleul zonal.

Existenta P.U.D.-ului inseamna plusvaloare!

LOCALIZARE IN HARTA ZONEI:
OFERTA NR. 33 =CUPRINDE CASE SI LOTURI DE CASE.

Adresa : Drumul Barful Berivoiul Mare.

OFERTA NR. 8 =CUPRINDE LOTURI PENTRU CASE.

Adresa: Drumul Piscul Rusului si Drumul Piscul Mare. 

CEL MAI CONCRET EXEMPLU DE CALITATE URBANISTICA ESTE LOTIZAREA DE LA DRUMUL VARFUL BERIVOIUL MARE.

ARE P.U.D. SI ELECTRICITATE.


PRIN EXISTENTA PUD-ULUI, S-A CREAT O COMUNITATEA CLADITA PE CALITATE.

Avantaje: garduri aliniate, strazi perimetrale si de incinta largi , indicatori urbanistic: POT, CUT si Hmax stabiliti prin PUD, vecinatati frumoase arhitectural.

Zona din spatele Padurii Baneasa sau din fata ei, depinde de unde accesati locatia, este parte integranta a sectorului 1. 
Este un oras neconstruit in orasul Bucuresti!
Magnetismul zonei atrage din ce in ce mai multi oameni dornici sa locuiasca aici. 
Are chemare! Trebuie sa iubesti pamantul! Daca vrei sa traiesti in tara ta, atunci, traieste! Urmeaza-ti visul! Trebuie sa crezi si sa creezi! S-a crezut cu tarie in acest proeict indraznet ! Orice ar fi, tot cu „impreuna” se defineste uniunea.
In comunitatea definita de calitate de la Berivoiul Mare, exista case locuite si case construite deja.
Iar casele sunt unele mai frumoase decat altele! Si pot fi si terenuri disponibile aici sau in proiectul nou de la Piscul Rusului.

Acest nou proiect cu adresa Piscul Rusului/Piscul Mare se afla destul de aproape de Berivoiul Mare. Este numit proiectul inteligent: are loturi inteligente pentru case inteligente. Sunt suprafete de terenuri adaptate cererilor din piata.

Fotografiile din anunturi sunt de la casele locuite de la Berivoiul Mare.

Terenul mare pe care s-a construit aici, la Berivoiul Mare, este situat in inima PUZ-ului de Nord. Sisestiul este vazut la adevarata lui valoare privit din platoul din Berivoiul Mare.

COMUNITATEA DEFINITA DE CALITATE de la Berivoiul Mare, prin propria localizare, prin organizare-concept, isi cheama singura locuitoriii! Daca iubesti natura, daca vrei sa locuiesti in mijlocul naturii, daca iubesti vecinatatea unei paduri si sa fii, totusi, in sectorul 1, daca poti accepta sa mergi pe strazi pietruite in prezent, dar largi si foarte largi, aici este, este la Berivoiul Mare. Sa iubesti, sa traiesti, sa locuiesti la Berivoiul Mare.

Berivoiul Mare, creste incet dar sigur, putin cate putin insa frumos-armonios!

INTERESUL NOSTRU ESTE SA NU FIE DEZINTERES! 

Este singura palma de pamant din Nordul Capitalei, are padure si este singura zona neconstruita! Sa o construim frumos, pentru noi, pentru copiii nostri si pentru generatiile urmatoare(care inseamna tot pentru noi ca doar se rup din noi). Da, ne iubim pamantul romanesc, stramosesc, credem in el si in noi.

Daca de noi depinde asta, atunci, sa nu depinda de altii!

Credem in calitate urbanistica si o evidentiem cand o intalnim! Si mai credem in modelul de la Berivoiul Mare.

Sa mergem intr-un maine mai frumos pe care il croim de azi!

Fiti bine veniti! Vizitati, cercetati, intrebati, cautati o casa, un teren pe care sa va construiti o casa pe care sa o numiti acasa. Noi stim ca aici poate fi acasa , pentru ca ACASA este o stare iar aici ai starea de acasa.
Multumim tuturor!
Va invitam sa analizati ofertele cu case. Cine stie, poate gasiti o casa in care sa va simtiti ACASA!

Este vorba, totusi, de gusturi si apoi de putinta si dorinta si tot asa. Nu este usor sa ne gasim locul, dar, daca staruiesti, gasesti!

La Berivoiul Mare se ajunge si de la cotul/coltul padurii unde este de fapt intersectia a 4 strazi mari: Drumul Regimentului, Piscul Radului(stanga), Drumul Stegarului(dreapta-liziera padurii) si Piscul Pietrei(spre Nord), intersectie marcata ca un mare sens giratoriu in planul urbanistic zonal, atentie(chiar daca este anulat). 
Aici sunt si toate utilitatile si asfaltul si padurea. 
Unde se termina asfaltul, incepe aventura!

Se merita sa treci de asfalt si sa intri pe drumul pietruit. Se descopera natura, la cel mai frumos mod! Este cel mai surprinzator loc cu putinta! Repet: un oras intr-un oras, o zona neconstruita in mijlocul unei zone construite. 
Si totusi esti in sectorul 1, aproape de renumita artera Jandarmeriei!

Este tinutul de dupa padure! Pe cat de construita este artera Jandarmeriei, pe atat de libera este aceasta zona;
Nu asfaltul inseamna civilizatie, ci organizarea urbanistica si ingrijirea proprietatilor!

Noi stim ca este frumos, pentru ca anumite frumuseti exista; nu trebuie sa fim noi de acord. Sunt adevaruri. Va dorim si dumneavoastra sa le descoperiti. Va invitam la discutii constructive despre zona! 

Sa ai padure, sa ai tot timpul o temperatura cu 4-5 grade mai scazuta decat la Podul Baneasa, sa beneficiezi de prezenta marilor paduri din Nord, sa ai asigurat un aer verde, plastic vorbind, si totusi, sa fii in Bucuresti si in sectorul 1, da, avem un interes sa nu fie dezinteres! Va invit sa cunoasteti Berivoiul Mare si nu numai!

M-am hotarat sa il prezint pentru ca merita! Am sa vorbesc in scris, in cuvinte clare. Cand vreau sa vorbesc sfarsesc si prin a scrie.

Berivoiul are strazi largi iar o strada larga permite accesul masinilor de pompieri si de salvare si manevrele acestora. Nu spun mai mult. Si mai poate intra si masina mare de deszapezire.

Berivoiul, urbanistic, in cateva cuvinte.

Lotizarea s-a efectuat prin P.U.D.= stabilirea edificabilului, retrageri fata de vecinatati, Hmax, POT, CUT.

Existenta PUD-ul da plusvaloare si asigura autorizatia de construire cat si conditiile de construire!!!
Avantaj: siguranta obtinerii autorizatiei de construire.
-castigare de timp in vederea obtinerii autorizatiei.
-usurinta in contractarea utilitatilor.
Aici, in PUD-ul de la Berivoiul, sunt strazi largi perimetrale si de incinta si distante intre constructii.
GARDURILE PROPRIETATILOR SUNT ALINIATE. STRADA STRAZILE AU LATIMEA URBANISTICA SI CONSTANTA.

Sa transformam minusul in plus:
Nu este asfalt de la coltul padurii spre Centura, pe artera care traverseaza zona. Lipsa lui determina un pret de achizitionare agreat pe piata. Existenta asfaltului in timp, ridica valoarea casei achizitionate (o numim deja investitie) cu foarte multe procente. Pentru ca existenta unui asfalt inseamna cel putin existenta apei si canalizarii pe acea strada care are deja asfalt. Intotdeauna, o strada larga ca in acel PUZ (despre care se tot vorbeste) are intaietate pentru utilitati. Iti asumi un risc calculat. Plusul castigat prin aparitia celorlalte utilitati iti poate acoperi ratele de la banca in caz ca vei cumpara cu credit sau iti va oferi un confort psihic sporit! Valoarea creste in timp ce stai. Si asta pentru ca ai calculat bine cand ai cumparat. Ai primit informatie corecta si completa. Ai fost bine informat! Drept urmare ai putut lua o buna decizie.


Cu stima, ImobiliareNord.

Ce depinde de noi sa nu lasam depinda de altii! Istoria se scrie acum, traind. Traim frumos azi si scriem maine despre cum a fost ieri. Viitorul poate fi previzibil!

Comparați ofertele