face╚Ťi clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am g─âsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet Anterior Urm─âtor
Rezultatele c─âut─ârii

POMPA DE CALDURA. IDEALA PENTRU O CASA LANGA NATURA.

Postat de Minciu pe 30 martie 2020
| 0

Da, se poate trai in natura. Si natura te respecta daca o respecti. Oferi-primesti.

PUZ-ul de Nord este anulat si din anul 2019 primaria sectorului 1 lucreaza la PUZ-ul coordonator . Insa, tot timpul ne vom raporta la PUZ-ul de Nord. Este un plan de o inalta tinuta urbanistica si si-a creat efecte juridice. Lucram si in aceasta zona din anul 2000. Am observat toate transformarile urbanistice.

Teritoriul la care vom face referire este localizat in inima PUZ-ului de Nord. Prin organizare si concept a primit denumirea de COMUNITATEA DE CALITATE DE LA BERIVOIUL MARE. Adresa este Drumul Varful Berivoiul Mare, nr. 76. Creste foarte armonios. Calitatea se cladeste in timp. Densitate mica inseamna calitate mare.

Toata zona numita Cartierul Padurea Baneasa se afla in spatele sau in fata Padurii Baneasa, depinde de unde accesezi(sunt doua cai mari de acces).

O locatie buna contine un criteriu foarte imporatant: vecinatatile. Prin calitatea lor, acestea dau plusvaloare oricarei locatiei unde se desfasoara acestea.

Prin ce se evidentiaza comunitatea de Berivoiul Mare? Prin calitate.

  1. prin organizarea urbanistica: are la baza un PUD(plan urbanistic de detaliu); dezmembrarea in multe loturi s-a efectuat ca la carte;
  2. are un transformator puternic;
  3. are multa verdeata.

Avantajele existentei PUD-ului:

-gardurile caselor sunt aliniate;

-strazile de incinta si perimetrale au o latime deja stabilita si respectata(au si nr cadastral;)

– exista o inaltime maxima pentru constructii indiferent de marimea lotului, respectiv P+2E+M, o amprenta maxima de 45% din S totala a terenului;

-autorizare directa pentru constructii; doar se emite CU de construire, nu mai este nevoie de PUD pentru CA EXISTA. Se castiga timp si un mic avantaj financiar.

Asa ai vecinatati frumoase asigurate chiar daca la achizitionare nu ai constructii stanga sau dreapta, pentru modul de organizare asigura frumuseteta proiectului.

PUD-UL DA PLUSVALOARE UNUI TEREN IAR VECINATATILE DAU PLUSVALOARE LOCATIEI .

Da, este organizat. Asa ia nastere o comunitate de calitate.

Aici, periodic, sunt case spre vanzare si diferite loturi pentru case.

Cu 20 de ani de activitate in domeniu si mai ales in aceasta zona, cu echipa de specialisti, altfel vedem noi zona sau o vedem cum trebuie:din punct de vedere urbanistic, tehnic si juridic.

Datorita transformatului cu putere mare de energie, casele locuite deja de ani buni functioneaza prin pompa de caldura aer apa. Asa ca, langa natura, ai si tu grija de natura. Natura a fost darnica cu aceasta zona: este o mare padure, pastrata, cu o mare institutie in incinta ei. Si este marginita de strazile renumite: Jandarmeriei, Regimentului si Stegarului. Nu putem decat sa ne bucuram pentru aerul curat daruit continuu. Apa este sursa vietii iar padurea ne imbunatateste calitatea vietii. Sa o pretuim!

Cei care locuiesc in casele de la Berivoiul Mare spun ca este mai profitabil cu o singura factura la electricitate. Daca ai o casa bine izolata, factura este foarte prietenoasa. Tocmai de aceea si numim anumite case: case prietenoase cu noi, case usor de ingrijit, de platit.

Prima data s-a construit un imobil cu 4 apartamente(si o curte foarte inteligent delimitata). Apoi doua case cuplate tip calcan. Oamenii spun duplex. A urmat Sevahome a ridicat 6 case(tot cate doua tip calcan). Usor, usor, au aparut si alte case, unele mai interesante decat altele. Sunt si case frumoase si oameni deosebiti. Unii au achizitionat si panouri solare. Vor urma si alte case pentru ca aproape mereu este in curs de autorizare o noua casa. Casele noi spre vanzare au incalzire in pardoseala. Tehnic sunt destul de bine pregatite. Pompa de caldura aer apa exista la Berivoiul Mare de multi ani. Daca intelegi un produs, un sistem, stii daca iti mai trebuie. Insa trebuie sa il intelegi.

Cu explicatii si cu omenie, pas la pas cu dumneavoastra, pentru ca ne pasa, ImobiliareNord.

Compara╚Ťi ofertele