faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
vedere de strada
Rezultatele căutării

Casa 4 camere+mansarda 25 mp, in Cartierul Padurea Baneasa, de la 110000e+TVA =129900 E

129.900 Euro de la

CASE NOI LA PRET DE APARTAMENT!

Un concept arhitectural dedicat celor care cauta o casa pe pamant insa  nu cu mult pamant in ingrijire.

Daca sunteti in cautare de o casa pe pamant, cu pret accesibil,  in zona de Nord, dar in Bucuresti si in sectorul 1,da, se poate!

Daca esti in cautare de o suprafata locuibila de peste 100 mp utili si in concept de casa plus un teren doar al tau, nu mare dar suficient raportat la dimensiunea casei, recomandam aceasta oferta.
Este o casa P+1E+mansarda. S utila 110 mp+25 mp (pod/mansarda) + terasa, curte individuala amenajata 170 mp (inclusiv amprenta), 2 locuri de parcare.
Prin cei 20 de ani de activitate in domeniu si in zona, evidentiem putinele oferte cu case noi, dupa 2017. Sunt extrem de putine casele noi ; si sunt si mai putine la numar casele care pot fi inchise la pragul de 200000 Euro.

Aceste case intra in categoria caselor noi care pot ajunge la maxim 150000 Euro pentru  la cheie.

AMPLASAMENT. In Cartierul Padurea Baneasa.
Adresa. Drumul Varful Berivoiul Mare.Oferta nr. 33 in harta.

DESCRIERE TEREN SI PROIECT.
LOTUL 9, in suprafata neta de 830 mp, are patru case, cuplate in calcan doua cate doua.

LA VANZARE ESTE CASA DE LA STRADA, PRIMA.

Casele sunt ridicate in anul 2018, receptionate in 2019, au curte individuala si  spatiu pentru doua locuri de parcare. Evidentiem din nou strazile largi de acces si de incinta, vecinatatile noi si frumoase arhitectural.
Fiecare locuinta cu P+1E+Pod/Mansarda, are aproximativ 110 mp utili + mansarda de 25 mp, Vezi planuri si fotografii.

Sunt case mult mai frumoase in realitate. Sunt frumoase prin amplasament si prin proiectul arhitectural, in sine.
Sunt gandite in CONCEPTUL DE USOR: usor de cumparat, usor de intretinut, usor de gasit copiii daca se ascund, usor de strigat prin casa, case usor de incalzit, usor de racorit si ale caror curti sunt usor de ingrijit.
Mansarda reprezinta un punct forte al acestor case! Este fascinanata! Prin suprafata de 25 mp este surprinzator de incapatoare si luminoasa. Este bine organizata astfel incat sa devina locuinta unui adolescent sau un perfect spatiu de relaxare. Dupa necesitate, poate fi locul de joaca al copiilor veniti in vizita! Caracterizata de spatiul foarte generos, de lumina naturala ce inunda prin ferestrele mari si de utilarea tehnica, poate fi gandita pentru un studio cu baia proprie. Un alt punct de atractie al casei il reprezinta terasa eleganta, protejata de casa.
Iarna poate fi interesanta privita din aceasta terasa!
Recapitulam:
PARTER: hol, spatiu pentru camera tehnica(loc pentru pompa de caldura care alimenteaza incalzirea si racirea casei etc), grup sanitar; pe cealata partea a holului este bucataria; din hol se merge drept in fata in spatiul pentru living si catre scara care conduce la etaj; zona de living comunica cu spatiul pentru luat masa; atat din living se iese in cocheta terasa(cum am mai spus, un puct forte al casei).
ETAJ: dupa ce se ajunge la etaj pe scara apreciata de toti(este o creatie unicat!), spatiul primitor prin impartire asigura intimitate si confort; camerele sunt repartizate de o parte si de alta a casei; am putea spune ca vedem in toate punctele cardinale; la etaj sunt doua dormitoare+o baie si inca un dormitor cu dressing si baia proprie;
Mansarda se descopera pe aceeasi scara frumoasa care ne conduce la ea; mansarda pune imaginatia in miscare! Lumina naturala ce abunda prin ferestrele mari si instalatiile deja existente, chiar te lasa sa ii dai ce functiune doresti!

Se vinde in stadiul actual, la alb. La cerere, contra cost, poate fi adusa in stadiul la cheie.

STADIU LA ALB= structura de rezistenta finalizata si acoperita, pereti gletuiti, varuiti, sapa( peste instalatia pentru incalzire prin pardoseala), ferestre inchise cu tripan, scara pana la mansarda, instalatii existente inclusiv la mansarda.

Stadiul propus pre vanzare, LA ALB, este propice pentru personalizare-unii doresc parchet, altii gresie, mochete etc-aici cheltuiti sau economisiti. Din aceasta cauza tot spunem ca gusturile nu se discuta.

Astfel, in conceptul arhitectural de usor, cochete prin stil, luminoase, mangaiate de toate punctele cardinale, punctate in gri antracit la ferestre si la usi, cu scara interioara alba si eleganta, cu mansarda imbietoare la relaxare, au ceea ce se cheama „quelque chose”!

Spunem ca sunt casele prietenoase, pentru ca tin cu noi in privinta facturilor.
SUBLINIEZ- desigur ca se ridica intrebarea, cum se face incalzirea, racirea, cum functioneaza aceste case? Toate casele de la Berivoiul Mare, cele spre vanzare si cele locuite deja de cativa ani, au sistemul de incalzire-racire al caselor care se face prin pompa de caldura. Casele spre vanzare (si toate cele locuite) sunt gandite cu incalzire prin pardoseala, fiecare nou proprietar putand sa isi achizitioneze, dupa preferinte, modelul de pompa de caldura. Au pretul incepand de la cca 6000 E.
Ce sunt pompele de caldura?
Pompa de caldura este instalatia care transfera caldura de la un mediu mai rece catre un mediu mai cald. Pompele extrag caldura stocata gratuit din aer, apa sau pamant si o transfera in casa prin intermediul unei instalatii normale cu radiatoare, ventiloconvectoare sau incalzire prin pardoseala.

„Pompele de caldura sunt echipamente specifice dotate cu tehnologie moderna destinata incalzirii, racirii si producerii apei calde menajere, prin utilizarea eficienta a energiei solare acumulate in apele subterane, in sol sau in aer, sub forma de caldura ecologica. Solul, apa si aerul sunt disponibile in cantitati nelimitate pentru a fi utilizate ca sursa pentru o pompa de caldura. Cea mai avantajoasa sursa de energie depinde de circumstantele locale, de locatia cladirii si de necesarul de caldura al acesteia.”

 

Dezvoltatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul.

Va multumim pentru intelegere, echipa.

PS: amintim sa mergeti si sa vizitati zona de interes/locatia!  Daca va place, ne sunati!

ID-ul proprietății: 19337
Preț: 129.900 Euro de la
camere: 4
dormitoare: 3
Bai: 3
Anul Construirii: 2018
Tip Structura: Beton armat
Numar Etaje: 1

Contacteaza-ma

Doriți sa programați o vizionare?

Listări similare

de la 160.000 Euro
Vânzari
minciu
de la 129.900 Euro
Vânzari

Casa noua in Cartierul Padurea Baneasa, de ...

Drumul Varful Berivoiul Mare,
Categorie: ,
4 camere
3 dormitoare
minciu
de la 170.000 Euro
Vânzari

Casa 5 camere, 175 mp utili, in Cartierul Pa...

Drumul Varful Berivoiul Mare,
Categorie: ,
5 camere
3 dormitoare
minciu

Comparați ofertele