faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Rezultatele căutării

Casa noua in Cartierul Padurea Baneasa, de la 129900 E(110000 E+TVA)

de la 129.900 Euro
Drumul Varful Berivoiul Mare, ,
adauga la favorite
170

Baneasa, Sisesti, Odai, zona de nord, sector 1,
in Cartierul Padurea Baneasa, Berivoiul Mare.Casa noua din 2018/2019, p+1e+mansarda. S utila 110 mp+25 mp (pod/mansarda) + terasa, curte individuala amenajata 170 mp (inclusiv amprenta), 2 locuri de parcare.

Detalii suplimentare

SE ADRESEAZA CELOR CARE VOR CASA PE PAMANT INSA NU CU MULT PAMANT IN INGRIJIRE.

Oferta nr. 33 in harta-pentru localizare.

Pretul este doar pentru o singura casa: 110000 E+TVA=129.900 Euro.
LA VANZARE ESTE CASAA DOUA DE LA STRADA.

In acest pret casa este in stadiul la alb.

DESCRIERE: structura de rezistenta acoperita, instalatii existente inclusiv in mansarda, incalzire in pardoseala(parter si etaj), sapa turnata(parter si etaj), ferestre tripan(inclusiv la mansarda), pereti gletuiti, vopsiti cu vopsea lavabila in culoare alba, acoperis cu garantie mare, usa intrare. La exterior: gard, curti amenajate cu gazon, spatiul destinat parcarii pietruit, pentru libertatea de personalizare.

Pentru stadiul la cheie, trebuie sa mai aveti in vedere suma de 20000-25000 Euro. Necesar: pardoseli(gresie/parchet), obiecte sanitare, pompa de incalzire-racire, usi camere etc.

ACORDAM CONSULTANTA PENTRU OBTINEREA AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE.

Asta inseamna ca prezentarea ofertelor este sustinuta urbanistic, tehnic si juridic.

Locatia este in fata Padurii Baneasa sau in fspatele ei, depinde de unde accesati, din Centura si/sau din Regimentului/Stegarului. Cei care locuiesc aici de cativa ani folosesc accesul din Regimentului pe motiv ca este asfaltat o buna parte din drum. Dupa ce se termina asfaltul si incepe aventura(dar nu se termina lumea), accesul este pietruit si intretinut de primaria de sector.

DESCRIERE proiect:

LOTUL 9, in suprafata neta de 830 mp, are patru case, cuplate doua cate doua si o alee de acces. Intrarea se face din Vest iar casele sunt pe partea dreapta a aleii. Asezarea caselor/proiectul in sine, avantajeaza orientarea caselor catre toate punctele cardinale.

Casele sunt ridicate in anul 2018, receptionate in 2019, au curte individuala, terase si locuri de parcare. Curtile au fost amenajate cu gazon in aceasta primavara.

O locuinta este P+1E+M(pod); P+1E =Sutila= 110 mp= Slocuibila= 75mp + mansarda/pod= 26 mp; S teren = cca 170 mp, inclusiv amprenta casei.

Scara existenta pana la mansarda/pod.

Prin compartimentarea decomandata s-a asigurat intimitate si confort: ai spatiu pentru odihna, pentru zona de zi si spatiu generos pentru bai.

Sunt case gandite in CONCEPTUL DE USOR: usor de cumparat, usor de intretinut, usor de gasit copiii daca se ascund prin casa, case usor de incalzit, usor de racorit si ale caror curti sunt usor de ingrijit.CASELE PRIETENOASE!

Mansarda reprezinta un punct forte al acestor case! Este fascinanata!

Suprafata ei poate fi locul de joaca al copiilor veniti in vizita! Caracterizata de spatiul generos, de lumina naturala ce inunda prin trei ferestre mari si de utilarea tehnica, poate fi gandita pentru un studio cu baia proprie.

Terasa este un alt punct de atractie al casei.

Asezata interesant in proiect, este deja acoperita. Poate fi inchisa sau nu.

Scara interioara, de culoare alba, ce uneste etajele, este al treilea punct forte al casei.

PARTER: hol, spatiu pentru camera tehnica(loc pentru pompa de caldura care asigura incalzirea si racirea casei etc), grup sanitar; pe cealalta parte a holului este bucataria; din hol se merge drept in fata in spatiul pentru living si catre scara care conduce la etaj; zona de living comunica cu spatiul pentru luat masa; atat din living cat si din locul pentru masa se iese in cocheta terasa(cum am mai spus, un alt punct forte al casei).

ETAJ: la etaj se urca pe scara alba, eleganta(este o creatie unicat!); etajul are spatiul primitor prin impartire si asigura intimitate si confort; camerele sunt repartizate de o parte si de alta a casei incat putem spune ca privelistea cuprinde toate punctele cardinale; la etaj sunt doua dormitoare+o baie si dormitorul matrimonial, cu dressing si baia proprie( acestea au ferestre proprii).

MANSARDA, la care se ajunge tot prin eleganta scara alba, real, pune imaginatia in miscare!

Lumina naturala inunda spatiul prin trei ferestre mari! Instalatiile deja existente si te invita sa ii aloci ce functiune doresti!

Tehnic:

– ferestre tripan, incalzire in pardoseala(parter si etaj), instalatii existente( inclusiv la mansarda).

Aceste case, in conceptul arhitectural de usor, cochete prin stil, luminoase, mangaiate de toate punctele cardinale, punctate in gri antracit la ferestre si la usi, cu scara interioara alba si eleganta, cu mansarda imbietoare la relaxare, au ceea ce se cheama „quelque chose”!

ASTFEL:

-daca vreti strazi largi de acces chiar daca nu sunt asfaltate; si de pamant daca ar fi, tot largi ar ramane(obligatorii pentru accesul si manevrele masinii de pompieri si salvare);

-daca lipseste asfaltul dar strazile sunt largi/lconstanta si au prioritate in asfaltare;

-daca nu ai toate utilitatile dar vrei o casa, in sectorul 1 si aproape de Padurea Baneasa,real o constanta;

-daca vrei vecinatati noi si frumoase; constante;

POATE FI AICI!

Pe website, imobiliarenord.ro, puteti gasi diferite oferte.

Mergeti sa vizitati zona de interes/locatia: si daca va place, ne sunati!

Adresa: Drumul Varful Berivoiul Mare
Oraș:
Zonă:
Judet:
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 19705
Preț: de la 129.900 Euro
camere: 4
dormitoare: 3
Bai: 3
Anul Construirii: 2018
Tip Structura: Caramida
Numar Etaje: 1

Contacteaza-ma

Doriți sa programați o vizionare?

Listări similare

140.000 Euro
Vânzari

Vand casa si teren 280mp in zona Damaroaia

Izbiceni 42,
Categorie: ,
3 camere
2 dormitoare
70,00 m2
sorin2010
129.900 Euro de la
Vânzari

Casa 4 camere+mansarda 25 mp, in Cartierul...

Drmul Varful Berivoiul Mare,
Categorie: ,
4 camere
3 dormitoare
minciu

Comparați ofertele