faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Rezultatele căutării

Casa noua,robusta, 5 camere, 175 mp utili, in Cartierul Padurea Baneasa.

de la 170.000 Euro
Drumul Varful berivoiul Mare,
adauga la favorite
26

Salutam!
Cunoastem teritoriul cunoscut uzual ca zona Sisesti de foarte multi ani. Pe website-ul nostru nu sunt cuprinse toate ofertele. Ne puteti transmite criteriile dumneavoastra de cautare si va vom raspunde cat mai repede cu putinta.
Daca ati stabilit ca v-ar placea un teren pe care sa construiti o casa in Baneasa-Sisesti, va invitam sa analizati si oferta de case.

NE-A PLACUT SI PROMOVAM OFERTA NR. 33-vezi harta pentru localizare.
Case noi in Sisesti, in Cartierul Padurea Baneasa, case care pot ajunge la suma de cca 200.000 E la cheie.
Cautati 5 camere? Cautati o casa cu 4 dormitoare? Acest proiect este gandit pentru asemenea cerinte. Se adreseaza celor care doresc o suprafata mai mare locuibila cat si o curte mai mare. Daca sunteti in cautare de patru dormitoare, aici este casa proiectata astfel. Este un proiect P+E+Mansarda, cu 175 mp utili, curte individuala, compacta si locuri de parcare.
Pentru ca sunt foarte putine locatiile cu case noi, evidentiem ofertele prin experienta acumulata in aproape 20 de ani in aceasta zona.
Sunt case noi situate in Sisesti, in Cartierul Padurea Baneasa, in vecinatatea Padurii Baneasa.

DESCRIERE CASE.

SUNT CASE INTR-UN STADIU CARE POATE FI USOR URMARIT!
Subliniem ca dezvoltatorul are o matura experienta in domeniu si va mai construi aici.
LOTUL 11, in suprafata de 853 mp, are doua case cuplate.

Lotul B = 530 mp(inclusiv amprenta casei), cu intrare direct din strada.
PRET/LA ALB= de la 170000 E
STADIUL LA ALB = peretii gletuiti, varuiti, sapa turnata peste incalzirea in pardoseala, ferestre tripan, scara din beton catre mansarda, placa beton turmata intre etaj si mansarda, instalatii trase inclusiv la mansarda, preechipare sistem pentru panouri solare, put, fosa septica, gard.
Necesita obiecte sanitare, pompa caldura, pardoseli, usi etc.
Pentru stadiul la cheie trebuie sa mai aveti in vedere suma de minim 25000 E.
Intrarea in curte se face direct din strada pe o alee de 4,5 m; aceasta alee de pana la intrarea in casa poate fi un securizat loc de joaca pentru copii, un loc de joaca atat vara cat si iarna; intimitatea si confortul sunt asigurate de localizarea curtii in spatele casei unde exista si terasa. Curtea se bucura de toate punctele cardinale.
Suprafata curtii libere este compacta/adunata, nu se pierde nimic. Proiect gandit de firma cu experienta mare in domeniu.
Casa este robusta, antiseismica, construita integral din caramida, inclusiv peretii despartitori. Fundatie solida, constructie(fier, beton, caramida) ca in proiect.
Exista scara turnata catre mansarda si placa de beton turnata intre etaj si mansarda. Mansarda este cuprinsa in autorizatie/proiect.
Fiecare casa are curte proprie si doua locuri de parcare asigurate iar curtea este inteligent impartita in proiect incat sa iti ofere confort si intimitate.
DOTARI: ferestre tripan, acoperis cu garantie de 10 ani, incalzire in pardoseala, sistem preechipare pentru panouri solare, instalatii existente inclusiv la mansarda etc…
Ferestre mari, elegante pentru a te bucura de lumina naturala. Mansarda are trei ferestre prin care inunda lumina!.
ESTE UN PROIECT INTELIGENT A CARUI SUPRAFATA UTILA = SUPRAFATA LOCUIBILA.CU PARTIURI DECOMANDATE, CU MAXIMIZAREA SUPRAFETETI UTILE IN SUPRAFATA LOCUIBILA.
Suprafata utila= parter=70 mp,etaj=70 mp,mansarda=33 mp= ~175mp utili locuibii!
AVANTAJE PROIECT.
1.LOCATIE-ADMINISTRATIV= SECTORUL 1, BUCURESTI ;
2.URBANISTIC:
-STRAZI LARGI DE ACCES PANA LA PROIECT SI IN INCINTA PROIECTULUI-PERFECTE PENTRU ACCESUL SI MANEVRELE MASINILOR DE POMPIERI, SALVARE, REBU, DESZAPEZIRE;
-GARDURI ALINIATE;
-LOTIZARE DOAR CU CASE-REZULTA SIGURANTA UNOR VECINATATI FRUMOASE ARHITECTURAL.
3.VECINATATI APARTE SI VECINI, OAMENI DEOSEBITI;
4. ZONA IN CONSTRUCTIE; URMEAZA DOAR CONSTRUCTII NOI;
5. STADIUL DE VANZARE la alegere la alb reprezinta stadiul perfect pentru a prelua conducerea lucrarilor in casa dumneavoastra, a prelua personalizarea!

Se ridica intrebarea, cum se face incalzirea, racirea, cum functioneaza casele? Sistemul de incalzire-racire al caselor se face prin pompa de caldura alimentata de electricitate. Casele spre vanzare (si toate cele locuite) de la Drumul Varful Berivoiul Mare, sunt gandite cu incalzire prin pardoseala, fiecare nou proprietar putand sa isi achizitioneze, dupa preferinte, modelul de pompa de caldura.
Ce sunt pompele de caldura?
Pompa de caldura este instalatia care transfera caldura de la un mediu mai rece catre un mediu mai cald. Pompele extrag caldura stocata gratuit din aer, apa sau pamant si o transfera in casa prin intermediul unei instalatii normale cu radiatoare, ventiloconvectoare sau incalzire prin pardoseala.
…………….

PADUREA BANEASA REPREZINTA UN ELEMENT DIN NATURA CARE AMPRENTEAZA ZONA SISESTI! MAGNETISMUL ZONEI ATRAGE DIN CE IN CE MAI MULTI OAMENI DERNICI SA LOCUIASA AICI! INTR-O LUME NESIGURA, PADUREA BANEASA NE ASIGURA AERUL CURAT!

ACCES CATRE PROIECT.
Puteti ajunge prin doua cai mari de acces: din Drumul Regimentului(Jandarmeriei) sau/si din Centura Nord(Sos. Odaii-Drumul Piscul Mare). Cei care locuiesc aici folosesc accesul din Regimentului. Pe cat de departe pare, doar pare. Depinde la ce ne raportam. Cum stim deja, COMUNITATEA DEFINITA DE CALITATE din Drumul Varful Berivoiul Mare este situata lateral de strada principala, respectiv de Piscul Mare, si localizarea ofera priveliste ampla pentru ca aici este cea mai inalta cota de nivel din zona! Ferit de forfota, cartierul ofera starea de confort, starea de liniste, starea de bine, starea de ACASA! Pentru cine iubeste sa locuiasca in mijlocul naturii, pentru cine cauta liniste, confort, intimitate si verdeata, poate locui aici.
Este frumos, pur si simplu! Am inteles pana acum ca este o oaza urbanistica, in sensul ca sunt stabilite deja modalitatile de construire, adica exista o uniformizare a intregului proiect si ca are strazi lari de acces si de incinta. Si mai este si oaza de verdeata.

Terenul mare pe care se afla case locuite si case in constructie, face parte din proiectul cu adresa Drumul Varful Berivoiul Mare. Este un proiect cu o impartire deosebita a loturilor pentru case. Este o lotizare aparte iar specialistii in domeniu o numesc oaza urbanistica. Lotizarea initiala, dezmembrarea terenurilor, s-a facut printr-un P.U.D. care a stabillit edificabilul:H maxim, POT(procentul de ocupare al terenului=amprenta), CUT( ce suprafata totala se poate construi), retrageri. Totodata s-au stabilit strazile de incinta si perimetrale cu latimi favorizante accesului si manevrelor masinilor de pompieri, salvare, REBU.
Gardurile proprietatilor sunt aliniate!
Acest proiect si-a castigat pe deplin numele de COMUNITATEA DEFINITA DE CALITATE!

Vanzatorii isi rezerva dreptul de a modifica preturile. Multumim pentru intelegere.

Recomandarea noastra este sa vizitati zona de interes/locatia; daca va place, ne sunati!

Adresa: Drumul Varful berivoiul Mare
Judet:
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 19782
Preț: de la 170.000 Euro
camere: 5
Bai: 3
Anul Construirii: 2019
Tip Structura: Beton armat
Numar Etaje: 1

Contacteaza-ma

Doriți sa programați o vizionare?

Listări similare

140.000 Euro
Vânzari

Vand casa si teren 280mp in zona Damaroaia

Izbiceni 42,
Categorie: ,
3 camere
2 dormitoare
70,00 m2
sorin2010
de la 129.900 Euro
Vânzari

Casa noua in Cartierul Padurea Baneasa, de ...

Drumul Varful Berivoiul Mare,
Categorie: ,
4 camere
3 dormitoare
minciu
129.900 Euro de la
Vânzari

Casa 4 camere+mansarda 25 mp, in Cartierul...

Drmul Varful Berivoiul Mare,
Categorie: ,
4 camere
3 dormitoare
minciu

Comparați ofertele