faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
vedere de strada
Rezultatele căutării

Casa noua, Su=220 mp+50 mp pod locuibil, in Cartierul Padurea Baneasa.

220.000 Euro de la

Fiti bineveniti!
Acesta este salutul nostru.

Va intampinam cu informatie justa si fructificam timp.
O informare buna conduce la o decizie buna. Specialisti in consultanta si intermedieri terenuri, cu experienta urbanistica, cunoastem zona de 20 de ani.
Ofertele se prezinta in ansamblu nu doar unitar, cu plusuri si minusuri.
Se descriu vecinatatile, accesul, ce si cat se poate construi pe terenurile libere invecinate ofertei de interes.

Cu noi investiti intr-un viitor previzibil.

In Sisesti, in 2000 de Ha, intalnesti doua elemente din natura: apa si padurea!

Lacul Grivita si Padurea Baneasa.

Apa este sursa vietii iar padurea ne imbunatateste calitatea vietii!

In acest anunt propunem o varianta celor care cauta o suprafata locuibila compartimentata in mai multe incaperi. Astfef, se pot vinde doua case cuplate pentru cine vrea o suprafata mai mare, pentru doi prieteni, copii si parinti, doi frati!

Rezultatul poate fi specataculos!

Su= 220 mp, 50 mp de mansarda magnifica, spatii multe pentru bai si o curte de 340 mp(inclusiv amprenta).

Se cuvine sa stiti cifrele:
Pret pentru un duplex dublu= 220000 E+TVA 19%= cca 259000E. Pretul este negociabil.

Pret/ o casa: 110000 E+tva=129.900 E.
In acest pret casa este in stadiul la alb.

Se ofera oportunitatea de personalizare.

In aceasta zona, casele noi sunt in numar foarte mic.
Iar aici gasiti casele sub pragul de 200000 E.

DESCRIERE STADIU EXISTENT: -structura de rezistenta acoperita, instalatii existente inclusiv in mansarda, incalzire in pardoseala: (parter si etaj), sapa turnata(parter si etaj), ferestre tripan(inclusiv la mansarda), pereti gletuiti, vopsiti cu vopsea lavabila(interior in culoare alba),acoperis cu garantie mare, usa intrare.

La exterior:gard, alee de acces marcata, curti amenajate cu gazon, put existent, fosa existenta, spatiul pentru cele locuri de parcare pietruit.

Necesar:pardoseli(gresie/parchet), obiecte sanitare, pompa de incalzire-racire, usi camere.

Stim ca acasa este o stare si acasa este acolo unde te simti bine!
Cumperi o casa pe care tu o amprentezi si o transformi in ACASA!

Se impune necesitatea prezentarilor juste.

LOCALIZARE: casele sunt in spatele Padurii Baneasa sau in fata ei,depinde de unde accesati, din Centura si din Regimentului. Cei care locuiesc aici folosesc accesul din Regimentului pe motiv ca este asfaltat o buna parte din drum. Dupa ce se termina asfaltul si incepe aventura(dar nu setermina lumea), accesul este pietruit si intretinut de primaria de sector.

DESCRIERE PROIECT:LOTUL 9, in suprafata neta de 830 mp, are patru case, cuplate doua cate doua si o alee de acces. Intrarea in alee se face din Vest iar casele sunt pe partea dreapta a aleii. Asezarea caselor/proiectul in sine avantajeaza orientarea caselor catre toate punctele cardinale. Casele sunt ridicate in anul 2018-2019, receptionate in 2019, au curte individuala, terase si locuri de parcare.
Strazile perimetrale, largi, oferta spatiu pentru masinile vizitatorilor si sunt perfecte pentru accesul si manevrele masinilor de interventii.

Fiecare locuinta cu P+1E+M(pod); P+1E =Sutila= 110 mp= Slocuibila=
75mp + mansarda/pod= 26 mp;
S teren =cca 170 mp, inclusiv amprenta casei.

Prin compartimentarea decomandata s-a asigurat intimitate si confort: ai spatiu pentru odihna, pentru zona de zi si spatiu generos pentru bai.

Sunt case gandite in CONCEPTUL DE USOR: usor de cumparat, usor de intretinut, usor de gasit copiii daca se ascund prin casa, case usor de incalzit, usor de racorit si ale caror curti sunt usor de ingrijit.
SUNT CASE PRIETENOASE CU FACTURILE!

Mansarda reprezinta un punct forte(1) al acestor case!
Este fascinanata! Suprafata ei poate fi locul de joaca al copiilor veniti in vizita! Sau un spatiu de creatie. Sau ca spatiu pentru depozitare. Caracterizata de spatiul generos, de lumina naturala ce inunda prin trei ferestre mari si de utilarea tehnica, poate fi gandita pentru un studio cu baia proprie.

Punctul forte (2) al casei este terasa. Asezata interesant in proiect, este deja acoperita. Poate fi inchisa sau nu/la alegere.

Al treilea punct forte(3) al casei este scara interioara de culoare alba, ce uneste etajele.

Descriere partiuri. Spatii decomandate.

PARTER: hol, spatiu pentru camera tehnica(loc pentru pompa de caldura care asigura incalzirea si racirea casei etc), grup sanitar; pe cealalta parte a holului este bucataria; din hol se merge drept in fata in spatiul pentru living si catre scara care conduce la etaj; zona de living comunica cu spatiul pentru luat masa; atat din living cat si din locul pentru masa se iese in cocheta terasa(cum am mai spus, un alt punct forte al casei).ETAJ: la etaj se urca pe scara alba, eleganta(este o creatie unicat!); etajul are spatiul primitor prin impartire si asigura intimitate si confort; camerele sunt repartizate de o parte si de alta a casei incat privelistea cuprinde toate punctele cardinale; la etaj sunt doua dormitoare+o baie si dormitorul matrimonial, cu dressing si baia proprie( acestea au ferestre proprii).MANSARDA, la care se ajunge tot prin eleganta scara alba, real, pune imaginatia in miscare! Lumina naturala inunda spatiul prin trei ferestre mari!
Instalatiile deja existente si te invita sa ii aloci ce functiune doresti!Tehnic:- ferestre tripan, incalzire in pardoseala(parter si etaj), instalatii existente( inclusiv la mansarda).
Aceste case, in conceptul arhitectural de usor, cochete prin stil, luminoase, mangaiate de toate punctele cardinale, punctate in gri antracit la ferestre si la usi, cu scara interioara alba si eleganta, cu mansarda imbietoare la relaxare, au ceea ce se cheama „quelque chose”!

ASTFEL:

-sunt strazi largi de acces chiar daca nu sunt asfaltate; strada larga ramane o constanta ;si de pamant daca ar fi, tot largi ar ramane(obligatorii pentru accesul si manevrele masinilor de interventii);

-lipseste asfaltul dar strazile sunt largi/late-constante-si au prioritate in asfaltare;

-nu sunt toate utilitatile insa parerea celori care locuiesc aici conteaza: spun ca secretul consta intr-o izolatie buna a casei;

-este in sectorul 1 si aproape de aerul curat oferit de Padurea Baneasa iar Padurea Baneasa ramane o constanta; padurea imbunatateste calitatea vietii;

-gardurile caselor sunt aliniate datorita existentei unui plan initial, de inalta calitate urbanistica: lotizarea si autorizarea intregului proiect conform P.U.D.;

– sunt doar vecinatati noi si frumoase arhitectural; doar case cu acelasi regim maxim de inaltime(constante);
AICI ESTE UN EXEMPLU ELOCVENT DE COMUNITATE DEFINITA DE CALITATE.

Printre aceste case noi din zona Sisesti, datorita pretului de achizitionare, a locatiei, a vecinatatilor bune, a strazilor largi de acces, a conceptului unicat de la Berivoiul Mare, de departe se evidentiaza casele de pana in 200000 Euro. Mare.Lotizarea este prin P.U.D si asigura alinierea gardurilor proprietatilor, regimul maxim de construire. O lotizare buna isi cheama singura locuitorii.

VA INVITAM SA ANALIZATI CASELE CONSTRUITE PE LOTUL 11. AU CURTI DE 330 RESPECTIV 550 MP, SI SUPRAFETE LOCUIBILE MAI MARI. PRETURI DIFERITE.

PENTRU CINE CAUTA CASA LA ASFALT SI CU TOATE UTILITATILE, DA, SE POATE.

Recomandarea noastra este sa vizitati zona de interes/locatia: si daca va place, ne sunati!

ID-ul proprietății: 19337
Preț: 220.000 Euro de la
Anul Construirii: 2018
Tip Structura: Beton armat
Numar Etaje: 1

Contacteaza-ma

Doriți sa programați o vizionare?

Listări similare

de la 160.000 Euro
Vânzari
minciu
de la 129.900 Euro
Vânzari

Casa noua,4 cam., P+1E+M, 135 mp utili, curt...

Drumul Varful Berivoiul Mare,
Categorie: ,
4 camere
3 dormitoare
minciu
de la 170.000 Euro
Vânzari

Casa noua, 5 camere, 175 mp utili, in Cartie...

Drumul Varful Berivoiul Mare,
Categorie: ,
5 camere
3 dormitoare
minciu

Comparați ofertele