faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Rezultatele căutării

teren 10097 mp, locatie buna, langa Padurea Baneasa, Drumul Regimentului-Stegarului

de la 200 Euro

ACORDAM CONSULTANTA PENTRU OBTINEREA AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE.
MODERNITATEA INSEAMNA UN ORAS CE EVOCA TRECUTUL DAR NU-L COPIAZA!
Sustinem calitatea urbanistica!
Intr-un Bucuresti in care se construieste tot mai mult pe verticala si se circula pe orizontala, este nevoie de spatii pentru circulatii, este nevoie de strazi largi.
Sustinem strazile largi pentru accesul si efectuarea manevrelor masinilor de interventii.
Intelegem ca ne acordam sansa la viata!

Sisesti este un teritoriu amprentat de doua elemente din natura, padure si lac.

Daca sunteti in cautare de teren in Sisesti, sectorul 1, langa Padurea Baneasa, evidentiem un teren cu trei deschideri. Are acces din trei puncte cardinale.

Amintim ca stim foarte bine zona,sub aspect urbanistic, tehnic si juridic! O cunoastem cu plusuri si cu minusuri.

Prin amplasament(localizare),laqnga padure, prin suprafata si raportul intre laturi, acest teren se recomanda singur.

S= 10097 mp;
Adresa:Drumul Regimentului, exact in fata PADURII BANEASA!

Cu acest teren se invecineaza si BOUTIQUE STEGARULUI. Un bloc cochet, elegant prin suprafete, cu o arhitectura adaptata vecinatatii padurii; ca si denumirea, este un imobil in concept boutique si se remarca semet prin calitate.

Tot aici, la Drumul Regimentului, este si bannerul nostru publicitar. In aceasta zona s-a depus un efort constant de-a lungul multor ani si s-a cladit o comunitate constituita din constructii interesante arhitectural si cu strazi largi dar mai ales cu oameni deosebiti.
Noi stim ca s-a reusit doar impreuna cu dumneavoastra, domnilor cumparatori. Multumim! Pentru ca si dumneavoastra ati vrut sau sa locuiti aici sau sa construiti. Multumim si domnilor proprietari care au dorit sa vanda.Astfel, dupa intalnirea dintre cerere si oferta, zona se ridica tot mai frumos si armonios!
Daca depinde de noi, atunci sa nu depinda de altii!

Drumul Regimentului, Drumul Piscul Radului, Drumul Stegarului si Drumul Piscul Pietrei sunt strazile care formeaza sensul giratoriu de la cotul Padurii Baneasa.

Unde se termina asfaltul dar nu se termina lumea sunt multe strazi pietruite insa largi, conditie pentru o buna circulatie!Latimea ramane o constanta.

Sunt terenuri frumoase care asteapta sa fie descoperite! Va invitam la prezentari ce combina spontaneitatea cu maturitatea experientei. Terenuri cu asfalt sau fara, tot in sectorul 1 se afla! Iar intr-o lume nesigura, Padurea Baneasa sigur ne asigura aerul curat. Este plamanul verde, oxigenul abundent!

Urbanistic, ne raportam prezentarile terenurilor la P.U.G.-ul Bucurestiului si la documentatii deja aprobate(existente): PUZ-uri, P.U.D-uri, autorizatii de construire, certicate de urbanism.

Experienta matura in domeniu si practica constanta in zona de Nord si foarte mult in Sisesti, cunoasterea foarte bine a zonei, ne impune sa evidentiem zona sub toate aspectele, in ansamblu nu doar unitar.

Alaturi de dumneavoastra (si impreuna cu o echipa de specialisti), pentru ca ne pasa!

ID-ul proprietății: 19476
Preț: de la 200 Euro
Dimensiune proprietate: 10 100,00 m2
Tip Structura: Beton armat
Numar Etaje: 1

Contacteaza-ma

Doriți sa programați o vizionare?

Comparați ofertele