faceți clic pentru a activa zoomul
In cautarea...
Nu am găsit rezultate
deschide harta
Vedere Foaia de parcurs Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Rezultatele căutării

Apartament duplex, 3 camere, in zona Unirii, Rond Cosbuc, in City Center Residence, et 5+6, 400000 E

400.000 Euro
Episcop Chesarie, , , , , ,
adauga la favorite
245

O LOCATIE FOARTE BUNA!

1.SIGURANTA, 2.CONFORT, 3. SECURITATE!

Siguranta inainte de toate!!! Securitate pentru dumneavoastra si copiii dumneavoastra!
O adevarata fortareata situata in apropiere de Centrul Civic si Casa Poporului.
City Center Residence este localizat pe Strada Episcop Chesarie, nr. 15, sectorul 4, Bucuresti.
Complexul de locuinte City Center Residence, intr-un concept arhitectural tip condominium, este format din 6 cladiri, cu o splendida curte interioara cu frumoase spatii verzi si cu parcare subterana . Suprafata terenului este de aproape 2 ha. Pozitia centrala ofera o conexiune excelenta catre reteaua de transport a orasului, catre principalele centre comerciale, institutii de invatamant, bancare si administrative, centre medicale si de relaxare – este situat la numai doua minute de Piata Unirii.
Citam: „acest complex, City Center Residence, reprezinta cu succes elita complexelor rezidentiale din oras, definit atat prin imbinarea celor mai moderne tehnologii si practici de constructie cat si prin calitatea finisajelor si prin locatia sa ultracentrala , ce vin sa satisfaca exigentele celui mai pretentios cumparator.” „…are100 de locuri de parcare subterane securizate, accesul in interiorul complexului fiind posibil din Bd-ul Regina Maria, Strada Principatele Unite si Strada 11 iunie;intrari in parcare echipate cu porti moderne, cu comanda la distanta, supraveghere video si bariere cu dispozitive pentru cartele; lifturi de tip Schindler, cu acces direct din parcarea subterana la fiecare etaj.”
LA VANZARE: un superb apartament tip duplex, situat la etajele 5 si 6, superb prin forma si amplasament.
2. CONFORT! Mentionam ca este cel mai mare duplex de 4 camere.Suprafata totala este de 190 mp si include trei terase. ACASA ESTE O STARE! ACASA POATE FI AICI! Acest apartament spatios si elegant este ferit de soare cat si de umbra. Este asa cum trebuie sa fie.Cat de minunat poate fi sa locuiti aici? Prin pozitia sa si prin terasele spatioase ofera o priveliste fascinanta: poti admira in toata splendoarea Casa Poporului si Parcul Carol. Este o casa situata „la inaltime, cu privelisti de povesti ce te-ndeamna sa vizezi”.
Chiar este un imobil „la inaltime”!
Amplasamentul(localizarea, conceptul arhitectural), dotarea, amenajarea, il situeaza in elita.
Am atasat un colaj de fotografii. Fotografiile sunt prea putin reprezentative fata de impactul vizual. Realitatea este a fiecaruia dintre noi dar starea pe care o simti in interiorul acestui apartament este aparte. De cum paseseti aici, te invaluie ca intr-un camin. Nu degeaba spunem ca aici poate fi acasa. Stim cu totii ca putine sunt imobilele in care intram si simtim ca pot fi o casa. Dar si mai putine sunt cele in care ne simtim „CA ACASA”!
SUPRAFETE APARTAMENT-DUPLEX. Suprafata duplexului se desfasoara pe doua nivele, bine repartizata si compartimentata cu spatii decomandate. Nu am remarcat spatii pierdute. Are un raport echilibrat intre suprafata desfasurata si suprafata utila.

Este alcatuit din 4 camere, 3 bai si 3 terase.
ET. 5= hol, living, dormitor, bucatarie, 2 bai, hol = 85 mp+ 2 terase spatioase(21 mp + 12 mp).
ET. 6= hol, 2 dormitoare, 2 bai = 60 mp+ 1 terasa (14 mp).
Exista loc de parcare subterana si boxa.

INTIMITATEA SE OBTINE GREU SI SE PIERDE REPEDE! Iata ca, aici, amplasamentul condominiului si conceptul arhitectural va asigura INTIMITATEA! Este un condominium elegant, cu spatii suficiente intre cladiri, asftel incat esti ferit de priviri apasatoare. Iar aceste spatii sunt marcate cu frumoase arii peisagistice incantatoare privirilor. Linistea de aici, spatiile dintre cladiri si verdeata inconjuratoare creeaza un mediu propice plimbarilor bebelusilor si nu numai. Este propria gradina, propria curte verde si cu alei, pe care pasesti la orice ora, in siguranta!

Nu-i asa ca este interesant? Micul video sustine prezentarea noastra. Si experienta de aproape 20 de ani in domeniul imobiliar! Cu multumiri, Cristiana Minciu.

Adresa: Episcop Chesarie
Oraș:
Judet:
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 19276
Preț: 400.000 Euro
camere: 4
Bai: 3
Tip Structura: Beton armat
Numar Etaje: 6
internet

Contacteaza-ma

Doriți sa programați o vizionare?

Listări similare

180.880 Euro
Vânzari
minciu

Comparați ofertele