Rezultatele căutării

Modernitatea inseamna un oras ce evoca trecutul dar nu-l copiaza!

Postat de Minciu pe 10 noiembrie 2018
| 0
Testimonial Text Here.
Name Here, happy client

MODERNITATEA INSEAMNA UN ORAS CE EVOCA TRECUTUL DAR NU-L COPIAZA.

Pentru ca la timpuri noi vin oameni noi, se impune necesitatea strazilor largi.

Intr-un Bucuresti in care se construieste foarte mult pe verticala si se circula pe orizontala, este absolut necesar sa existe strazi largi. Nu trebuie sa fie obligatoriu ceea ce este firesc. Sustinem strazile largi, sustinem calitatea urbanistica!

Prin strazi largi intelegem ca ne permitem sansa la viata! O strada larga inseamna accesul si manevrele masinilor de intervenie!

Daca depinde de noi, atunci sa nu depinda  de altii! 

PENTRU CA NE PASA!

Cunoastem foarte bine zona. Venim in intampinarea dumneavoatra cu informaie corecta, clara si completa! Un om informat poate lua o buna decizie!

PUZ-ul de Nord este anulat; urbanistic, zona se raporteaza la conditiile urbanistice din PUG-ul Bucurestiului.

 PUZ-ul coordonator al sectorului 1 este in lucru.

Sisesti, uzual „zona Sisesti”, este un teritoriu care se remarca prin propriul amplasament. Este aparte dar nu departe, in Nordul Capitalei, nu la Nord de Capitala, in sectorul 1.

Este incununat de doua elemente din natura, padure si lac. Ca directie de mers spre ” 2Cocosi”, partea dreapta este personalizata de prezenta Padurii Baneasa iar partea stanga, de Lacul Grivita, un lac din Salba de Lacuri Colentina.

Frumusetea acestui teritoriu consta si in calitatea urbanistica.

Recapitulam: localizare buna(harta ne confirma), elemente din natura(padure si lac) si calitatea urbanistica(sau, nu este permisiv).

Sa il intelegem!

 Sustinem calitatea urbanistica!

Sustinem strazile largi pentru accesul masinilor de pompieri, salvare si efectuarea manevrelor. De fapt, intelegem nu ca permitem accesul acestor masini ci ne oferim  sansa la viata!

Partea de Sisesti cu Padurea Baneasa este reglementata prin P.U.Z.-ul de Nord, plan de o calitate urbanistica rar intalnita.

Acest plan, raportat la suprafata studiata si reglementata, aproximativ 700 de HA, printre altele, a creat si circulatii(strazi largi).

Daca ati stabilit ca v-ar placea un teren in Baneasa-Sisesti, nimic mai simplu. Suntem aici ca sa iasa bine nu doar sa iasa!

Va invitam sa cunoasteti zona din punct de vedere urbanistic, tehnic si juridic. Este o zona cu multe PUZ-uri(valabile,expirate) si necesita suprapunerea terenurilor in PUG, verificarea conditiilor de construire-POT, CUT, H.max. si a vecinatatilor! Cunoastem bine terenurile din Sisesti! Vom raporta ofertele la P.U.G.ul Bucurestiului si la documentatii deja aprobate:PUD-uri, certificate de urbanism, autorizatii de construire.

Exemplificam o lotizare din zona, cu strazi largi atat perimetral cat si in incinta. Lotizarea s-a efectuat printr-un P.U.D.(PLAN URBANISTIC DE DETALIU). 

Amintim ca P.U.D.-ul da plusvaloare oricarui teren.

Existenta unui P.U.D. asigura obtinerea autorizatiei de construire, aliniaza gardurile proprietatilor si contureaza edificabilul, inclusiv regimul maxim de inaltime).

Este lotizarea cu adresa Drumul Varful Berivoiul Mare, un P.U.D. care asigura plusvaloare. 

C

0 Anunțuri
u multumiri tuturor, ImobiliareNord.

Comparați ofertele